Ontdek de wereld van het vilten. Wol verwerkt tot ruige kleden, tassen, plaids en bekleding. Of in combinatie met doorzichtige zijde/katoen tot kleurige sjaals en andere decoratieve textiel. In mijn eigen atelier op Wieringen geef ik workshops. In een halve dag heb je de basistechnieken van vilten onder knie en verras je jezelf met bv. een mooie sjaal of kussenovertrek. Meld je aan voor een van de workshops. Of organiseer een vriendinnenparty of kinderfeestje.

zondag 27 oktober 2013

Zeepjes en armbandjes

In de herfstvakantie kwamen deze 3 meiden op de 'viltwerkplaats voor kinderen'. Zij kozen zelf hun kleurtjes uit en gingen een zeepje invilten met roze of blauwe tinten. Daarna maakten ze nog armbandjes. Ze vinden vilten heel leuk, vooral het soppen en het gooien met de armbandjes om ze sneller te laten vervilten en op maat te krijgen.
Op woensdag 18 december is er weer een viltwerkplaats voor kinderen. Kijk voor meer informatie bij workshops. Overigens zijn verjaardagsfeestjes voor kinderen ook mogelijk. Bel 06 55337076 voor informatie of mail naar Vilten op Wieringen