Ontdek de wereld van het vilten. Wol verwerkt tot ruige kleden, tassen, plaids en bekleding. Of in combinatie met doorzichtige zijde/katoen tot kleurige sjaals en andere decoratieve textiel. In mijn eigen atelier op Wieringen geef ik workshops. In een halve dag heb je de basistechnieken van vilten onder knie en verras je jezelf met bv. een mooie sjaal of kussenovertrek. Meld je aan voor een van de workshops. Of organiseer een vriendinnenparty of kinderfeestje.

maandag 19 mei 2014

Wadvilt Arrangement.



Velen van jullie weten het al: je kunt hier op Wieringen prachtig wandelen. Als je dan toch op Wieringen bent, dan is het leuk om een paar dagen te blijven, want er is hier meer te zien en te doen. Zoals de pluktuin op Stroe, meegaan met een vissersboot en vilten!
Op waddenwandelen.nl kun je allerlei wandelingen ontdekken in de nabije omgeving van de Waddenzee. Je kunt hier kaartjes vinden en uitgezette wandelingen. Ook staan er adressen voor andere activiteiten en overnachtingen. Zo is er ook op Wieringen een mooie rondwandeling op deze site vermeldt. Als je dan nog een nachtje blijft dan kun je bijvoorbeeld bij de Bed & Breakfast van mijn zus overnachten (op Noorderlaan 6, naast mijn atelier). Kijk op  eenwijdeblik.blogspot.nl. De volgende dag kun je dan een ochtend of middag bij mij vilten! Dit arrangement staat op waddenwandelen.nl onder de naam Wadvilt.  Jammer dat ze op de site van Waddenwandelen de info over vilten en de foto van de wapperende sjaal hebben weggelaten.

Over die sjaal gesproken: die foto (zie hierboven) staat inmiddels op de site van Villa Nieuwland
Ook dat is een Bed & Breakfast op Wieringen, namelijk in Oosterland. Een prachtig gebouw, wat fantastisch is opgeknapt! Vroeger was het o.a. een jeugdherberg, ik heb er nog eens een paar maanden gewerkt.
Op deze site staat bij 'activiteiten' een verwijzing naar Vilten op Wieringen. En: met een foto van de wapperende sjaal!
Dus kijk op die sites en laat je inspireren,  regel een vriendinnen of zussenuitstapje, kom naar Wieringen en boek 1 of meerdere overnachtingen. Maak een afspraak bij Vilten op Wieringen, telefoon 06 55337076 of email info@viltenopwieringen.nl voor een workshop. Kijk op deze blog voor verdere inspiratie of op www.viltenopwieringen.nl