Ontdek de wereld van het vilten. Wol verwerkt tot ruige kleden, tassen, plaids en bekleding. Of in combinatie met doorzichtige zijde/katoen tot kleurige sjaals en andere decoratieve textiel. In mijn eigen atelier op Wieringen geef ik workshops. In een halve dag heb je de basistechnieken van vilten onder knie en verras je jezelf met bv. een mooie sjaal of kussenovertrek. Meld je aan voor een van de workshops. Of organiseer een vriendinnenparty of kinderfeestje.

maandag 18 augustus 2014

Cursus SPINNEN, VILTEN EN MEER bij TRIADE in Den Helder.

In september start bij Triade, centrum voor kunsteducatie in Den Helder, een cursus van 12 lessen met oude en nieuwe textielvormen. Het wordt gegeven in drie blokken van vier lessen. Het eerste blok is spinnen, daarna een blok van vier lessen vilten en het derde blok is gevuld met haken en breien. De cursus start op donderdagmiddag 18 september en is van 13.00 uur tot 15.30 uur.
VILTEN OP WIERINGEN geeft het tweede blok met vier viltlessen. Iris Hos geeft de spinlessen en Geertje Tjalma verzorgt het derde blok.
In die vier viltlessen kun je een gevarieerd programma verwachten waarin je verschillende technieken leert zoals natvilten met verschillende materialen, nunovilten, vilten met ruige wol, vilten om een mal etc.

Wil je meer informatie over deze cursus dan kun je naar de Open Dag van Triade in Den Helder gaan op zaterdag 30 augustus van 11.00 tot 14.00 uur. Meer informatie op de website van Triade of bij Siske Montsma van Vilten op Wieringen tel. 06 55337076 of mail naar info@viltenopwieringen.nl

Ken je mensen die mogelijk genteresseerd zijn in deze cursus, wil je dan dit bericht doorsturen?