Ontdek de wereld van het vilten. Wol verwerkt tot ruige kleden, tassen, plaids en bekleding. Of in combinatie met doorzichtige zijde/katoen tot kleurige sjaals en andere decoratieve textiel. In mijn eigen atelier op Wieringen geef ik workshops. In een halve dag heb je de basistechnieken van vilten onder knie en verras je jezelf met bv. een mooie sjaal of kussenovertrek. Meld je aan voor een van de workshops. Of organiseer een vriendinnenparty of kinderfeestje.

maandag 11 mei 2015

Laatste Nieuws: Helderse Vallei, Wieringer Woldag, Expositie Tas,Workshop vachtvilten, programma najaar.


Activiteiten Vilten op Wieringen in mei en juni 2015.

Zondag 31 mei: 
De Helderse Vallei viert haar 5-jarig bestaan en viert dit uitbundig! Vilten op Wieringen is hier o.a. met Triade bij. Wat we gaan vilten is nog een verrassing, dat is zo met verjaardagen, niet alle programma-onderdelen worden verklapt. Kijk op de site van de Helderse Vallei voor meer informatie en het adres.

Zondag 7 juni:
Wieringer Woldag in Museum Jan Lont 
Kijk op de website van het museum voor meer informatie.
Vilten op Wieringen geeft 's ochtends een Workshop vachtvilten en 's middags kunnen kinderen kleine kleedjes vilten met verschillende soorten schapenwol.
Op de blog van Vilten op Wieringen vind u meer informatie over de workshop.

Zondag 14 juni EXPOSITIE TAS tijdens de Wieringer Tuinenronde bij Vilten op Wieringen.
Ook hiervan meer info op deze blog.

Zaterdag 27 juni Workshop VACHTVILTEN, een hele dag! 
Tegen die tijd zijn er hopelijk genoeg warme dagen geweest, wat dat is nodig om de schapen te kunnen scheren. Er is genoeg keuze: Kempisch Heideschaap, Drents Heideschaap, Zwartbles, Ouessant ...
Voor meer informatie of vragen, mail info@viltenopwieringen.nl of bel met Siske Montsma 06 55337076

Workshops en Viltcursussen Najaar 2015
Het nieuwe workshopprogramma van Vilten op Wieringen is nog in de maak. Enkele onderdelen wil ik alvast noemen:
Triade:
In het afgelopen half jaar heeft Vilten op Wieringen twee viltcursussen van elk 4 avonden gegeven bij Triade in Den Helder. Dit was een groot succes en krijgt en vervolg in dit najaar van 2015 met opnieuw twee cursussen: de eerste zal in september beginnen. Binnenkort meer nieuws hierover op de blog en in juni komt het nieuwe cursusprogramma van Triade uit met alle informatie hierover.
Kerststal:
Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen! Op verzoek organiseer ik dit najaar workshops kerststal maken van vilt en andere materialen!
Sloffen vilten: 
Wie weet krijgen we een ijzige, koude winter! Wees er op voorbereid en meld je dit najaar aan voor een workshopdag 'Sloffen vilten'! Liefst met een groep van 4 of meer: al viltend masseer je ook elkaars voeten! Leuk voor een verjaardagspartij of vriendinnenontmoeting!

De nieuwsbrief met het programma voor het najaar wordt eind augustus verstuurd.
Wilt u ook regelmatig een nieuwsbrief ontvangen, stuur dan een email naar 
Siske Montsma  info@viltenopwieringen.nl