Ontdek de wereld van het vilten. Wol verwerkt tot ruige kleden, tassen, plaids en bekleding. Of in combinatie met doorzichtige zijde/katoen tot kleurige sjaals en andere decoratieve textiel. In mijn eigen atelier op Wieringen geef ik workshops. In een halve dag heb je de basistechnieken van vilten onder knie en verras je jezelf met bv. een mooie sjaal of kussenovertrek. Meld je aan voor een van de workshops. Of organiseer een vriendinnenparty of kinderfeestje.

maandag 11 mei 2015

Zondag 14 juni BUITENEXPOSITIE TAS bij Vilten op Wieringen.



Op zondag 14 juni organiseren de Soroptimisten van de afdeling Wieringen wederom de Wieringer Tuinenronde. Vilten op Wieringen doet hier aan mee en heeft een buitenexpositie van TASSEN!

DE TASSENCLUB!
Vanaf januari 2014 komen, op initiatief van Vilten op Wieringen, elke maand 8 vrouwen een dag bij elkaar.
Uitgangspunt is een simpele katoenen tas, een bestaande met opdruk of een nieuwe onbewerkte. Verschillende textiele technieken zijn toegepast. Vilten, breien, haken, vlechten, borduren, textielverven, tekenen etc. en combinaties daarvan. Ook zijn collages gemaakt met allerhande materialen: van schelpen en houten knopen tot plastic elastiekjes en kringloopwaar. Er is zelfs een houten tas! De ruim 100 tassen worden op verrassend natuurlijke wijze tentoongesteld, in de weidsheid van de boerderijtuin.

Wil je de buitenexpositie bezoeken?
Datum en tijd: zondag 14 juni van 10.00 tot 17.00 uur
Adres:Vilten op Wieringen, Noorderlaan 4, 1777 NA Hippolytushoef
Voor meer informatie mail of bel met Siske Montsma: info@viltenopwieringen.nl tel 06 55337076

Wil je naar de Wieringer Tuinenronde om ook de andere tuinen te bezoeken, dan is de start bij:
Anja Moeijes
Elft 41
Hippolytushoef
Op dit adres kun je een kaartje kopen en krijg je de folder met alle deelnemende tuinen, met adressen en de routebeschrijving.